ARICI POGONICI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 ml de lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 kg. de farina
  • 1 plic de drojdie uscata

Mod de preparare

Se face un aluat din incredientele de mai sus.

Dupa ce a dospit aluatul circa 40 minute se imparte in bilute identice ca marime. Se formeaza corpul si picioarele ariciului.

Apoi cu o foarfeca se taie tepii ariciului. Se pun ochi din piper si gura din morcov.

Se dau la cuptor pt 20 minute la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise