ARICI POGONICI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 ml de lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 kg. de farina
  • 1 plic de drojdie uscata

Mod de preparare

Se face un aluat din incredientele de mai sus.

Dupa ce a dospit aluatul circa 40 minute se imparte in bilute identice ca marime. Se formeaza corpul si picioarele ariciului.

Apoi cu o foarfeca se taie tepii ariciului. Se pun ochi din piper si gura din morcov.

Se dau la cuptor pt 20 minute la 180 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise