Aripi de pui condimentate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -10 aripi de pui
  • -4 linguri de ulei
  • -4 linguri de vin rosu
  • -4 linguri de miere
  • -2 linguri de bulion
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se spala aripile si se aseaza intr-un vas cu toate ingredientele,unde se lasa timp de 30 minute la marinat.

Apoi se pun la foc cu tot cu sos,intre 20-30 minute,pana incep sa se caramelizeze putin aripile si scade zeama.Se servesc cu cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise