Aripi de pui la grill

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg aripi de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml miere
  • 4 linguri ketchup
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul de la 3 lamai
  • piri-piri(este un sos picant)sare

Mod de preparare

Curatam aripile de pui,le punem intr-un bol si le condimentam cu sare, piri-piri, usturoiul tocat,mierea,uleiul de masline si sucul de la cele 3 lamai. Amestecam bine,acoperim si punem la frigider cateva ore la rece,amestecand din cand in cand. Strecuram aripile de marinata, iar marinata o punem intr-un bol si adaugam ketchup-ul si amestecam.punem aripile pe gril si grilam cca 20 minute.ungem din cand in cand cu marinata. Servim cu cartofi prajiti si salata. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise