Aripioare cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g aripioare de pui,
  • -500 g ciuperci (sau 2 cutii de ciuperci),
  • -1 ceapa,
  • -1 pahar mic de vin alb,
  • -sare, piper,
  • -smantana,
  • -1 legatura patrunjel,
  • -condiment Delikat

Mod de preparare

Aripioarele curatate se pun la prajit in ulei, la foc mic. Se face o supa din 2 cani de apa si condiment Delikat. Cand s-au facut bine aripioarele, se pune supa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba. Ciupercile curatate se taie felii, ceapa se toaca si se calesc impreuna. Apoi se adauga peste aripiore. Daca sunt ciuperci din conserva, se pun direct in mancare. Se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade sosul. La sfarsit se presara patrunjel tocat. Cand se serveste, se pune deasupra putina smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise