Aripioare cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g aripioare de pui,
  • -500 g ciuperci (sau 2 cutii de ciuperci),
  • -1 ceapa,
  • -1 pahar mic de vin alb,
  • -sare, piper,
  • -smantana,
  • -1 legatura patrunjel,
  • -condiment Delikat

Mod de preparare

Aripioarele curatate se pun la prajit in ulei, la foc mic. Se face o supa din 2 cani de apa si condiment Delikat. Cand s-au facut bine aripioarele, se pune supa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba. Ciupercile curatate se taie felii, ceapa se toaca si se calesc impreuna. Apoi se adauga peste aripiore. Daca sunt ciuperci din conserva, se pun direct in mancare. Se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade sosul. La sfarsit se presara patrunjel tocat. Cand se serveste, se pune deasupra putina smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise