Asorti" Moldova"

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 castraveti
  • 5 rosii
  • 5 ardei grasi si 5-6 fire de ceapa verde
  • 5 bucatele de unt a cite 20 grame
  • 5 bucatele de sunca a cite 40 grame
  • 5 felii de brinza de oaie a cite 30 grame
  • frunze de patrunjel si marar.

Mod de preparare

Ardeii se curata de codite si seminte, se taie rondele, rosiile si castravetii se despica frumos cu cutitul. Legumele se aseaza pe o farfurie plata, se adauga 5 bucatele de unt a cite 20 grame, 5 bucatele de sunca a cite 40 grame,5 felii de brinza de oaie cite 30 grame si citeva fire de ceapa. totul se impodobeste cu frunze de patrunjel si marar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise