Avocado cu sos de oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 avocado,
  • 2 oua,
  • sare, ulei de masline, otet balsamic

Mod de preparare

Avocado se curata si se taie in doua, se scoate samburele. Ouale se fierb tari, 5-6 minute. Otetul, uleiul, sarea se amesteca bine. Ouale fierte, se curata si se opreste galbenusul, se paseaza cu furculita si se amesteca cu sosul vinegreta. Se varsa peste avocado taiat bucatele, se adauga si albusul de ou taiat cubulete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise