Ayran

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300g iaurt
  • -300ml apa
  • -un praf de sare
  • -zahar ( optional )
  • -fructe acrisoare

Mod de preparare

1. Se pune iaurtul intr-un bol.

2. Puneti praful de sare in iaurt si amestecati bine cu un tel.

3. Turnati cate putin din apa in iaurt si mixati cu telul pana la omogenizare.

4. Puneti o lingurita de zahar si amestecati daca vreti sa fie mai dulce.

5. Il turnati intr-un pahar, iar langa pahar puneti fructele acrisoare si asa il serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise