Ayran

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300g iaurt
  • -300ml apa
  • -un praf de sare
  • -zahar ( optional )
  • -fructe acrisoare

Mod de preparare

1. Se pune iaurtul intr-un bol.

2. Puneti praful de sare in iaurt si amestecati bine cu un tel.

3. Turnati cate putin din apa in iaurt si mixati cu telul pana la omogenizare.

4. Puneti o lingurita de zahar si amestecati daca vreti sa fie mai dulce.

5. Il turnati intr-un pahar, iar langa pahar puneti fructele acrisoare si asa il serviti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise