Baba ghanoush

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete potrivit de mari
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 3 linguri tahini (pasta de susan)
  • 1 ceapă mica (opţional)
  • pătrunjel proaspăt
  • sare şi piper

Mod de preparare

Coaceţi vinetele până când coaja s-a înnegrit şi miezul s-a înmuiat.

Introduceţi vinetele timp de 1 minut în apă foarte rece.

Curăţaţi coaja vinetelor şi puneţi-le la scurs într-o sită timp de 15 minute.

Pasaţi vinetele cu cutitul de lemn sau in blender.

Amestecaţi pasta de vinete cu usturoiul pisat, zeamă de lămâie, uleiul de măsline, tahini, ceapa, frunze de pătrunjel tocat, sare şi piper.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise