Banana in caramel

Timp pregatire
20 minute

Ingrediente

  • 1 banana
  • 4 linguri de faina Apis
  • 1 varf de lingurita de sare
  • Zahar
  • 2 cani de ulei Arpis
  • Coniac superior

Mod de preparare

Uleiul Arpis se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga sarea.

Banana curatata si taiata in bucati se trece prin faina Arpis si se pune la prajit in uleiul incins. Intr-un alt wok se pune zaharul si putina apa. Se lasa pe foc pana cand apa incepe sa fiarba si sa scada.

Cand zaharul incepe sa se caramelizeze se adauga bucatile de banana prajite si se amesteca pentru ca acestea sa fie acoperite uniform.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise