Banana in caramel

Timp pregatire
20 minute

Ingrediente

  • 1 banana
  • 4 linguri de faina Apis
  • 1 varf de lingurita de sare
  • Zahar
  • 2 cani de ulei Arpis
  • Coniac superior

Mod de preparare

Uleiul Arpis se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga sarea.

Banana curatata si taiata in bucati se trece prin faina Arpis si se pune la prajit in uleiul incins. Intr-un alt wok se pune zaharul si putina apa. Se lasa pe foc pana cand apa incepe sa fiarba si sa scada.

Cand zaharul incepe sa se caramelizeze se adauga bucatile de banana prajite si se amesteca pentru ca acestea sa fie acoperite uniform.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise