Banane din jungla!

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 banane
  • 2 linguri de ulei
  • 12 bete pentru frigarui
  • 1 borcan de unt de arahide
  • 200 g de caramele zdrobite
  • 200 g din cerealele preferate, zdrobite

Mod de preparare

1. Se taie fiecare banana in doua (nu pe lungime). Se introduce un bat pentru frigarui in fiecare bucata de fruct, pe post de maner.

2. Se pune ulei intr-o tigaie, se adauga unt de arahide si caramele zdrobite. Se amesteca pana la topire. Atentie! Compozitia se infierbanta!

3. Se toarna amestecul bine topit intr-un pahar inalt. Se cufunda fiecare banana in pahar, pana cand se acopera total in caramel.

4. Se trece banana prin cerealele zdrobite.

5. Se dau bananele la congelator timp de o ora si se servesc.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise