Barna teszta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura gem
  • 50ml ulei
  • 1 cana apa
  • faina

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu oul pana se face spumos, se adauga bicarbonatul, gemul si uleiul si se amesteca. Apoi se amesteca bine cu o cana de apa si faina cat cuprinde pentru un aluat ca de clatite putin mai gros. Se da la cuptor si cand e gata se pudreaza cu zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise