Bautura cu fructe

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banana mica
  • 150 g caise din conserva in suc de fructe
  • 200 ml lapte
  • 100 ml iaurt
  • 10 cuburi de gheata

Mod de preparare

1. Decojeste banana, rupe-o in bucati si pune-o intr-un blender. Scurge caisele si pune-le in blender.

2. Toarna laptele si adauga iaurtul cu lingura. Amesteca pana se uniformizeaza.

3. Pentru a zdrobi gheata, pune cuburile intr-o punga de plastic si fa un nod! Asigura-te ca punga nu are gauri! Asaza punga pe o suprafata tare si preseaz-o cu o tija metalica.

4. Imparte gheata in cele 2 pahare si toarna bautura peste gheata. Serveste cu un pai sau cu o lingurita cu coada lunga, asaza-te comod si savureaza!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise