Bavette cu dovlecei si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pachet de bavette (paste lungi, asemănătoare cu spaghetti, dar late în loc de rotunde în secțiune)
  • - 2 dovlecei
  • - 1 ardei verde
  • - ciuperci (congelate)
  • - ceapă verde (congelată)
  • - usturoi
  • - pastă de gogoşari
  • - un pic de bulion

Mod de preparare

Săptămâna aceasta a început Postul Crăciunului, așa că m-am gândit să vă împărtășesc o rețetă delicioasă de post sau, de ce nu, pentru o cină ușoară de vineri.

Legumele le-am tăiat felii, apoi într-un pic de ulei de măsline am călit dovleceii, am adăugat ceapa verde, ardeiul şi usturoiul, ciupercile, pasta de gogoşari şi bulionul. Se lasă 10-15 minute să fiarbă (dacă scade prea mult sosul mai adăugaţi apă sau bulion).

Pastele fierte şi strecurate le-am turnat peste sos, le-am amestecat şi am pus sare, piper, oregano şi busuioc. Pentru un gust mai bun am pisat un căţel de usturoi.

Să aveți poftă bună!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise