Beef Bourguignon la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cuburi de vita
  • 200 gr morcov
  • 200 gr ciuperci brune
  • cateva cepsoare
  • 250 ml vin rosu
  • 100 ml suc rosii
  • sare de mare, piper
  • 3-4 crengute cimbrisor
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Spalam cuburile de vita si le punem in vasul slow coker-ului. Adaugam ciupercile carora le-am scos in prealabil coditele, morcovul taiat felii si ceapa. Eu am avut doar ceapa verde din care am folosit partea alba taiata bucati mici.

Turnam vinul si sucul de rosii. Asezonam cu sare si piper si punem deasupra crengutele de cimbrisor.

Setam temperatura la Low pentru 6 ore.

Vom obtine o mancare extraordinar de gustoasa, cuburile de vita vor fi foarte fragede si gustoase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise