Beef Bourguignon la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cuburi de vita
  • 200 gr morcov
  • 200 gr ciuperci brune
  • cateva cepsoare
  • 250 ml vin rosu
  • 100 ml suc rosii
  • sare de mare, piper
  • 3-4 crengute cimbrisor
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Spalam cuburile de vita si le punem in vasul slow coker-ului. Adaugam ciupercile carora le-am scos in prealabil coditele, morcovul taiat felii si ceapa. Eu am avut doar ceapa verde din care am folosit partea alba taiata bucati mici.

Turnam vinul si sucul de rosii. Asezonam cu sare si piper si punem deasupra crengutele de cimbrisor.

Setam temperatura la Low pentru 6 ore.

Vom obtine o mancare extraordinar de gustoasa, cuburile de vita vor fi foarte fragede si gustoase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise