Besamel cu bere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Oua - 2 buc
  • -Bere - 500 ml
  • -Faina
  • -Sare
  • -Piper

Mod de preparare

-Ouale se spala ,se desinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, dupa care se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul adaugand berea, faina, sarea si piperul continund amestecarea, adaugand faina pana obtinem o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase.Observatii: Acest besamel se foloseste la impanarea gujoanelor de pui, vita s-au porc, punem bere pentru a fragezi carnea.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise