Bezele cu ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 225 g zahar tos
  • sare
  • pt crema:
  • 400 ml frisca lichida
  • 300g ciocolata
  • 2 linguri cu coniac
  • bucatele de fructe confiate pt decor

Mod de preparare

Bate albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si bate pana cand se intareste bezeaua.

Pune cu lingura gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie. Apasa cu degetul in mijloc si coace la cuptor la foc mediu cu usa cuptorului intredeschisa.

Intr-un castron pune ciocolata si toarna frisca fierbinte, bate cu telul pana cand compozitia e omogena. adauga coniacul. Cand se raceste pune pe bezele si decoreaza. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise