Biban de mare in vas de lut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un biban de mare
  • verdeata
  • ulei de masline
  • condimente de peste
  • sare
  • 1 ou

Mod de preparare

Un biban de mare, curatat de solzi, bine spalat, este garnisit cu verdeata si condimente, uns cu ulei de masline si pus intr-un vas de lut presarat cu sare grunjoasa si albus de oua. Dupa aceea pestele este bagat in cuptorul incalzit la 180 grade C unde va sta 15-20 min. Se serveste taiat in felii, cu garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise