Biban de mare prajit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de biban proaspat
  • o lamaie
  • sare,piper
  • 4 linguri faina de porumb
  • 2 linguri faina de grau
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

- Bibanul curatat,spalat,sters cu un prosop de hartie,se stropeste cu zeama de lamaie,se lasa 10 minute la rece.

- Amestecam faina de grau cu cea de porumb,sare, piper dupa gust.

- Trecem pestele prin faina,apoi il prajim in ulei incins pe ambele parti,pana se rumeneste.

- Servim fierbinte cu mamaliguta si mujdei

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise