Biban de mare prajit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de biban proaspat
  • o lamaie
  • sare,piper
  • 4 linguri faina de porumb
  • 2 linguri faina de grau
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

- Bibanul curatat,spalat,sters cu un prosop de hartie,se stropeste cu zeama de lamaie,se lasa 10 minute la rece.

- Amestecam faina de grau cu cea de porumb,sare, piper dupa gust.

- Trecem pestele prin faina,apoi il prajim in ulei incins pe ambele parti,pana se rumeneste.

- Servim fierbinte cu mamaliguta si mujdei

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise