Bilute cu visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr biscuiti macinati
  • 10 linguri zahar
  • 150-200 gr unt
  • 250-300 ml apa
  • 2-3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • visine din visinata
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Punem visinile din visinata la scurs, si pregatim bilutele.

Apa cu zaharul si cu untul se pun pe foc pana se topeste untul si da in clocot. Se adauga biscuitii macinati, se omogenizeaza, se adauga esenta de rom si cacaua. Se amesteca si se mai lasa 2-3 min apoi se lasa la racorit.

Luam din compozitie facem biluta, punem visina si inchidem bila. Se dau prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise