Bilute din biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg biscuiti
  • 250 g zahar
  • 1 pachet margarina
  • 1 cana cu lapte
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom,nuca de cocos
  • rahat

Mod de preparare

Biscuitii se dau prin razatoare, rahatul se taie marunt. Se pune margarina intr-un vas pe foc. Dupa ce s-a topit, se adauga rahatul si restul ingredientelor. Se lasa la racit, apoi se da forma rotunda ca niste bilute si se dau prin nuca de cocos.

Au un aspect frumos si sunt usor de facut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise