Biscotina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 - 500 gr biscuiti simpli si cu cacao
  • 2 banane
  • 400 ml frisca lichida
  • sirop:- 2 linguri cacao
  • - 4 linguri zahar
  • - 2 cani apa
  • 1 plic crema de vanilie
  • 250ml lapte

Mod de preparare

Se prepara siropul astfel: se pune la fiert apa in care se adauga zaharul si cacaoa si se lasa pe foc, dinmomentul in care fierbe, cam 5 min.

Se bate tare frisca lichida si se prepara crema de vanilie conform instructiunilor de pe plic.

Intr-o tava in care am asezat folie alimentara am aranjat un rand de biscuiti (combinati si simpli si cu cacao), am insiropat, apoi am aranjat in mod opus alt rand de biscuiti si iarasi am insiropat.

Am intins crema de vanilie, deasupra am aranjat rondele de banane pana am acoperit in totalitate crema, si iarasi am aranjat, in acelasi mod, 2 straturi de biscuiti, pe care le-am insiropat.

Am dat tava la frigider pana a doua zi pentru ca biscuitul sa aibe destul timp sa absoarba tot siropul, apoi am intins frisca batuta si am servit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise