Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -150g margarina sau unt
  • -250 g zahăr
  • -1 ou
  • -½ linguriţă praf de copt
  • -½ linguriţă bicarbonat
  • -½ lingurita scorţişoară
  • -½ linguriţă nucşoară
  • -un vârf de sare
  • -240 g de făină
  • -1 si ½ cana de fulgi de ovăz
  • -1 ½ de stafide

Mod de preparare

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul.

Făina se amestecă cu sarea, praful de copt, bicarbonatul, scorţisoara, nucşoara şi se încorporează în margarina. Apoi se adaugă fulgi de ovăz si stafidele şi se amestecă bine. Se ia cu o ligură din aluatul obţinut si se pune in tava tapetată cu hârtie de copt gramajioare si se dau la cuptor 5 -10 minute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise