Biscuiti Amaretti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 340 gr migdale macinate
  • • 340 gr zahar pudra
  • • 30 ml lichior de migdale
  • • 4 albusuri

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.

2. Bate albusurile spuma intr-un bol mare.

3. Adauga in albusuri zaharul cu migdalele macinate si amesteca usor..Adauga lichiorul si amesteca pana ce obti o pasta moale.

4. Folosind o lingurita, aseaza mingiute mici pe o tava tapetata cu foaie de copt, la 2 cm distanta una de alta, caci ele se vor extinde.

5. Coace-le timp de 15 minute.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise