Biscuiti ciupercute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
  • 200 g unt
  • 2 oua
  • 2 cesti faina
  • o ceasca amidon alimentar
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Intr-un vas mixam untul moale cu zaharul pudra si vanilia, adaugam ouale pe rand, iar apoi adaugam faina, amidonul si praful de copt. Framantam cat sa obtinem un aluat potrivit.

Din aluat luam bucati mici de aluat si formam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei guri de sticlute, pe care o trecem prin cacao, apasam fiecare bila de aluat in centru. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 20 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise