Biscuiti cu merisoare

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame unt (la temperatura camerei)
  • 200 grame zahar
  • 200 grame faina
  • 2 oua
  • 100 grame merisoare
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema.

Se adauga cele 2 oua cu zaharul vanilat si se mixeaza in continuare.

In crema rezultata se pun merisoarele si se amesteca cu o lingura.

La sfarsit se pune faina, amestecand tot cu lingura, pana devine un aluat potrivit de moale.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cu lingura mai multe gramajoare de aluat. Se lasa o anumita ditanta intre ele pentru ca in timpul coacerii, ele se latesc.

Se lasa la copt in jur de 6-7 minute. Sunt gata cand devin aurii pe margini.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise