Biscuiti cu merisoare

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame unt (la temperatura camerei)
  • 200 grame zahar
  • 200 grame faina
  • 2 oua
  • 100 grame merisoare
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema.

Se adauga cele 2 oua cu zaharul vanilat si se mixeaza in continuare.

In crema rezultata se pun merisoarele si se amesteca cu o lingura.

La sfarsit se pune faina, amestecand tot cu lingura, pana devine un aluat potrivit de moale.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cu lingura mai multe gramajoare de aluat. Se lasa o anumita ditanta intre ele pentru ca in timpul coacerii, ele se latesc.

Se lasa la copt in jur de 6-7 minute. Sunt gata cand devin aurii pe margini.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise