Blat simplu pentru prajitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 sana mare
  • 6 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 250 g faina
  • 1 praf copt
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, se aseaza compozitia in tava si se introduce in cuptor la foc mic pana este gata.

Cand s-a racit se face o crema si se pune peste blat.

SAU

Se amesteca toate aceste ingrediente de mai sus, se pun intr-o tava si se aseaza fructe de sezon (daca este vara, fructe de padure sau orice alt fruct)

Este delicios si se prepara foarte repede.

Eu il fac des si pun fructe daca am in bucatarie, daca nu prepar o crema din margarina, zahar, cacao, zahar vanilinat sau orice alt fel de crema.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise