bomboane de ciocolata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 300g ciocolata menaj
  • 150g margarina
  • 2 galbenusuri
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 10 linguri de zahar pudra
  • 10 linguri de alune macinate
  • 50g nuca de cocos
  • 50g cacao
  • 50g bombonele cip

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la bain-marie. Se adauga margarina si, amestecand continuu, se pun galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat si alunele. Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa la racit aproximativ 2 ore. Dupa aceea se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza bile de marimea unei nuci. Bomboanele astfel obtinute se impart in trei: o parte se tavalesc prin cacao, alta parte prin nuca de cocos si ultima parte se presara cu bobmbonele cip. Se tin la rece pana se servesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise