Bomboane din biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 250 g unt (82% grasime)
  • 1 ceasca lapte
  • zahar dupa gust
  • esenta rom
  • 30 cacao
  • alune, migdale, fulgi de ciocolata, cocos

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pana devin o crema pufoasa. Se adauga esenta si biscuitii macinati fin. Pentru a-i da consistenta maleabila, ca o plastilina, se adauga lapte. Se modeleaza bilute, in interiorul carora se va pune o aluna sau o migdala si se tavalesc prin alune macinate grosier, fulgi de ciocolata, cocos sau cacao.

Se dau la rece pana la servire.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise