Bomboane din biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 250 g unt (82% grasime)
  • 1 ceasca lapte
  • zahar dupa gust
  • esenta rom
  • 30 cacao
  • alune, migdale, fulgi de ciocolata, cocos

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pana devin o crema pufoasa. Se adauga esenta si biscuitii macinati fin. Pentru a-i da consistenta maleabila, ca o plastilina, se adauga lapte. Se modeleaza bilute, in interiorul carora se va pune o aluna sau o migdala si se tavalesc prin alune macinate grosier, fulgi de ciocolata, cocos sau cacao.

Se dau la rece pana la servire.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise