Intr-un bol incapator se toarna laptele de migdale, banana pasata bine, faina de in, sarea, pudrele de cacao si roscove. Se omogenizeaza bine cu telul, dupa care se adauga uleiul de floarea soarelui.
Se adauga Green Sugar si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si se obtine un aluat curgator. Se tapeteaza o tava de sticla termorezistenta cu putin ulei si faina, dupa care se toarna aluatul de mai sus. Se introduce tava in cuptorul preincalzit (180 grade) si se coace pana trece testul scobitorii.
Se lasa la racit, dupa care se scoate blatul si se faramiteaza cu mainile. Se aseaza faramiturile in robotul de bucatarie, se adauga uleiul de cocos topit si indulcitorul si se mixeaza 1 minut, pana se obtine o pasta. Cu mainile umede se formeaza bilute, se trec prin pudra de cacao (optional), se aseaza in hartiute speciale si se dau la rece pana in momentul servirii.
Reteta pregatita de Diana, www.retetelemeledragi.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise