Bors craiovean

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • urzici
  • orez
  • leustean
  • oua
  • bors
  • spanac
  • usturoi verde
  • smantana
  • salata verde
  • ceapa verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se pun la fiert in apa rece (2 l) cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga salata, spanacul si urzicile, apoi orezul si borsul fierbe separat. Se adauga sare si piper, se presara leusteanul tocat marunt, se mai da in cateva clocote si se drege cu oua batute si smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise