Bors cu carne de miel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • ceapa
  • ceapa verde
  • morcovii
  • radacina de telina
  • ulei
  • bors
  • leustean verde
  • sare

Mod de preparare

Morcovii si telina se fierb impreuna, apoi se adauga si bucatile de carne si se continua fierberea. Spre sfarsit se adauga borsul, ceapa verde, uleiul si se mai fierb 5 min. Se scot morcovii si telina. Se adauga leustean si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise