Bors cu carne de vaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 600 g carne de vacă
  • 1-2 I apă
  • 200 g ceapa
  • 150 g morcovi
  • 100 g ţelină
  • 100 ml ulei
  • 400 g castraveti
  • 1
  • 500 I borş
  • 200 g albituri
  • 50 g leustean
  • 50 g patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Carnea se curata, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Borsul se fierbe separat, se spumeaza si se strecoara. Zarzavatul se inabusa in ulei cu adaos de apa, apoi se adauga in vasul cu carne, impreuna cu castravetii acri, care au fost spalati, curatati, taiati in cuburi si scursi de zeama. Se continua fierberea inca 30 minute. Cind carnea a fiert se adauga borsul, spre sfirsitul fierberii. Se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise