Bors cu carne de vita

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion
  • 1ardei
  • tije de telina
  • telina radacina
  • 2 cartofi
  • leustean
  • bors
  • sare
  • concentrat de vita
  • smantana
  • o lingura ulei.

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina. Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita. Se dau in doua clocote, se adauga borsul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise