Bors cu fasole boabe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole boabe
  • sare
  • bors
  • ulei
  • foi de dafin
  • leustean si patrunjel verde
  • ardei gras
  • cimbru
  • radacina de telina
  • ceapa
  • morcovi
  • rosii

Mod de preparare

Cand fasolea e fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa inabusite in ulei, ardeiul, cimbrul si foile de dafin. Spre sfarsit se adauga rosiile, sarea, si se continua fierberea 10 min., dupa care se adauga borsul, leusteanul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se mai fierb 5 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise