Bors de cartofi noi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1\\2 radacina telina
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei
  • frunze de leustean
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Cureti toate legumele si tai ceapa marunt.O pui sa se caleasca usor si ,intre timp,dai pe razatoarea mare morcovii,telina si ardeiul.Le adaugi in oala dip ce s-a inmuiat ceapa,torni apa cat sa le cuprinda si le lasi sa fiarba.Dupa 10 min adaugi cartofii taiati cuburi,apa cat sa cuprinda tot si lasi sa fiarba.Spre final pui rosiile,borsul si sarea mai lasi sa fiarba 5 min si stingi focul.Presari leustean tocat marunt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise