Bors de dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 4 morcovi
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 0,5 l bors
  • cimbru
  • frunze verzi de marar si de partunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata toate legumele si se taie marunt dupa preferinta iar dovlecelul se taie cubulete.Morcovi , ceapa si ardeiul se calesc putin in doua linguri de ulei , pina se inmoaie legumele. Adaugam apa necesara, dovlecelul, sare , piper si rosiile taiate feliute.Acoperim oala si lasam sa fiarba legumele.Cand sunt gata fierte adaugam borsul ce l-am dat in clocot separat. La servire presaram frunze verzi tocate , deasupra. Cine doreste poate adauga smantana.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise