Bors de miel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 800 g carne de miel
  • 500 g ceapă uscată
  • 100 g morcovi
  • 100 g telina
  • 200 g ceapa verde
  • 100 ml ulei
  • 1
  • 500 I borş
  • 50 g patrunjel verde
  • 50 g leustean
  • sare.

Mod de preparare

Zarzavatul se curăţă, se spală şi se taie felii. Ceapa uscata si verde se curaţă, se spala si se taie marunt. Ceapa verde se inabusa in ulei, ceapa uscata si zarzavatul se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert pe jumatate se adauga carnea de miel taiata in portii si spalata, continuind fierberea. Cind carnea este fiarta, se adauga borsul care a fost fiert separat si strecurat, odata cu ceapa verde care a fost inabusita. Se mai continua fierberea cca 5 - 10 minute si se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise