bors de primavara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac
  • salata verde
  • stevie
  • loboda
  • ceapa verde si uscata
  • usturoi verde
  • costita
  • ulei
  • smantana
  • oua
  • leustean
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Se calesc in ulei ceapa, usturoiul, salata, spanacul, stevia si loboda, apoi se fierb in apa cu sare (2l). Cand se inmoaie, se adauga borsul fiert separat si leusteanul verde. La sfarsit, borsul se drege cu ou batut si smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise