Bors de zarzavat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 varza
  • 1-2 ardei gras
  • 1 rosie
  • 4 cartofiori
  • 1/2 gulie
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole verde
  • 500 ml bors
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • oase cu carne( pulpa pui)

Mod de preparare

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem sare si piper si lasam sa fiarba bine toate.

Cand toate legumele au fiert adaugam borsul sau Bors magic fiert separat si lasam sa mai dea cateva clocote.

Se serveste cu patrunjel verde tocat, deasupra si cu ardei iute...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise