Bors de zarzavat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 varza
  • 1-2 ardei gras
  • 1 rosie
  • 4 cartofiori
  • 1/2 gulie
  • 100 g mazare
  • 100 g fasole verde
  • 500 ml bors
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • oase cu carne( pulpa pui)

Mod de preparare

Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pina sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si se adauga supa de oase si apa daca mai este necesar.Punem sare si piper si lasam sa fiarba bine toate.

Cand toate legumele au fiert adaugam borsul sau Bors magic fiert separat si lasam sa mai dea cateva clocote.

Se serveste cu patrunjel verde tocat, deasupra si cu ardei iute...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise