Bors moldovenesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • radacina de telina
  • morcovi
  • pastarnac
  • castraveti murati
  • bors
  • leustean si patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele (ceapa, telina, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel) si castraveti murati. Cand legumele si carnea sunt fierte, se adauga borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean verde si cantitatea de patrunjuel verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise