Briose cu ciocolata si banane

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente 16 briose:
  • 3 banane f coapte
  • 125 ml ulei vegetal
  • 2 oua
  • 100 g zahar brun
  • 225 g faina
  • 3 linguri caco pudra, cernuta
  • 1 lingurita bicarbonat

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 g C si se pregateste tava pentru briose/ formele de silicon.

Se zdrobesc bananele cu furculita sau mixerul.

Se adauga uleiul, ouale si zaharul.

Separat, se amesteca bine faina cu pudra de cacao si bicarbonat.

Se adauga in amestecul de banane, mixand pana la omogenizarea completa a ingredientelor.

Se pune compozitia in forme cu ajutorul unei linguri, avand grija sa ne le umpleti pentru ca ele vor creste destul de mult in cuptor.

Se da forma la cuptor pentru 15 - 20 de minute.

Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca 10 minute apoi se scot briosele pe un gratar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise