Briose din paste cu sunca si rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g paste
  • 100 g mozzarella
  • 20 g sunca
  • 4 rosii cherry
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pesmet
  • frunze de busuioc pentru decor

Mod de preparare

Pregatim ingredientele astfel incat sa le avem la indemana si sa terminam repede briosele. Punem pastele la fiert in apa cu sare si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet. Cat timp se fierb acestea ungem formele de briose cu ulei, apoi le tapetam cu pesmet (in strat generos pe fundul formei). Cand pastele sunt fierte le scurgem, apoi punem un strat in forme, acoperind peretii si fundul. Punem un rand de cubulete mici de sunca, mozzarella si cuburi foarte mici dintr-o rosie cherry. Acoperim cu un rand de paste, asezam iar un strat de mozzarella si un strat final de paste. Batem un ou cu smantana, sare si piper si turnam cate o lingura (sau mai mult) peste fiecare compozitie de paste din forme. Pe fiecare briosa de paste asezam cate o jumatate de rosie cherry. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 10 minute, sau pana se topeste mozzarella ce va lipi pastele intre ele si se coace oul batut cu smantana.

Le scoatem si servim imediat, dar sunt la fel de bune si reci.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise