brocoli cu smantana si parmezan

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un buchetel brocolli, sau o punga brocolli congelat
  • o leg marar
  • o ceapa verde
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri parmezan ras(sau cascaval)
  • 100 gr smantana
  • un galbenus de ou

Mod de preparare

se topeste untul, si se caleste in el ceapa verde, tocata marunt. se adauga apoi brocoli, se adauga si o cana apa, se acopera, si se lasa la foc mic 10-15 min, pana cand se moaie brocolli. se pune si mararul tocat marunt, se mai lasa pe foc 2-3 minute, iar apoi punem smanatana, in care am amestecat parmezanul si un galbenus de ou. se potriveste de sare si piper, si se mai lasa la foc mic, inca 5 minute. se serveste cald! optional adaugam in farfurie langa brocolli si sunca prosciuto prajita bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise