Brocolli in aburi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o capatana de brocolli;
  • o linguriat de sare;
  • o lingurita de otet;
  • 2-3 "catei" de usturiu;

Mod de preparare

Se spala brocolli si se taie in ciorchine mici.

Intr-o oala se pune apa (3 sferturi) sarea, otetul. Deasupra se aseaza o sita in care se pun brocolli si usturoiul.

Se da la fiert.

Dupa 10 minute de cand a inceput apa sa fiarba se ia sita de pe foc si se trece prin apa rece pentru ca brocolli-ul sa devina crocant.

Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise