Brocolli in aburi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o capatana de brocolli;
  • o linguriat de sare;
  • o lingurita de otet;
  • 2-3 "catei" de usturiu;

Mod de preparare

Se spala brocolli si se taie in ciorchine mici.

Intr-o oala se pune apa (3 sferturi) sarea, otetul. Deasupra se aseaza o sita in care se pun brocolli si usturoiul.

Se da la fiert.

Dupa 10 minute de cand a inceput apa sa fiarba se ia sita de pe foc si se trece prin apa rece pentru ca brocolli-ul sa devina crocant.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise