Brown Bread

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr. faina integrala
  • 180 gr. faina alba
  • bicarbonat
  • sare
  • zahar nerafinat
  • ulei de masline
  • 6 litri lapte batut

Mod de preparare

Se pun faina alba si bicarbonatul intr-un vas. Se adauga faina integrala, sarea si zaharul nerafinat si se amesteca bine. Se adauga apoi ulei de masline si laptele batut si se amesteca timp de 2 minute cu o lingura de lemn. Se unge cu ulei o tava in care se coac special painea/cozonacii. Se adauga compozitia. Se aseaza apoi la cuptor - care a fost in prealabil incalzit la exact 180 de grade C.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise