Brownie cu crema de branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 187 g unt
  • 150 g ciocolata cu minim 50% cacao
  • 130 g faina
  • 40 g nuci tocate
  • 70 g biscuiti digestivi
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • 200g crema de branza
  • 100 g unt
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra
  • ciocolata pentru orna

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate, biscuitii maruntiti si apoi faina. Amestecam totul bine pana obtinem o compozitie fluida.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins aproximativ 20-25 minute. Lasam prajitura sa se raceasca in tava, este frageda si se rupe usor.

Este foarte buna si asa simpla.

Pentru crema de branza mixam untul cu crema de branza, zaharul vanilat si zaharul pudra.

Asezam aceasta crema peste prajitura rece si ornam cu ciocolata topita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise