Bruscheta cu ton RIO Mare si sos verde

Timp pregatire
15 minute

Ingrediente

  • Pentru 4 porţii:
  • 2 conserve de 160g de ton RIO Mare în ulei de măsline
  • 8 felii de pâine tip toast,
  • 1 ou fiert tare,
  • pătrunjel,
  • o lingură de capere,
  • 1 căţel de usturoi,
  • 1 ardei iute proaspăt.

Mod de preparare

1. Puneţi într-un castron frunzele de pătrunjel (fără tulpină), usturoiul şi caperele tăiate fin. Adăugaţi ardeiul iute şi oul fiert tare, tăiate. Amestecaţi cu puţin ulei de măsline din conserva de ton RIO Mare.

2. Prăjiţi feliile de pâine. Ungeţi-le cu sosul preparat şi acoperiţi cu tonul RIO Mare scurs.

Se serveşte pe loc.

O sugestie delicioasă:

Adăugaţi câteva bucăţele de legume sau fructe proaspete.

Tonul RIO Mare in ulei de masline cu aroma unica, inconfundabila, a fost întotdeauna prima alegere în Italia.

Preparat din cel mai bun peste selectionat, tonul RIO Mare in ulei de masline este un produs sanatos si nutritiv.

Este bogat in fosfor, vitamine, proteine uşor de absorbit de către organism şi acizi graşi nesaturaţi care ajută în lupta împotriva colesterolului.

Este recomandat pentru preparate diversificate, de la aperitive, salate proaspete şi apetisante, pana la feluri principale

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise