Bruschette

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 felii paine
  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,piper
  • oregano
  • ulei
  • felii branza hochland cu smantana
  • cateva felii de sunca

Mod de preparare

Am prajit feliile de paine in aparatul de facut sandwichuri.

Am taiat cubulete mici rosiile, usturoiul, sunca; le-am amestecat. Am condimentat cu sare si piper, ulei.

Pe fiecare felie de paine am pus cate 3 lingurite din compozitia facuta si am pus deasupra cate o felie de branza.

Am adaugat oregano si le-am introdus la cuptor la foc mic pentru 10-12 min pana cand branza s-a topit.

Pentru zilele de post se poate renunta la branza si sunca.

Sunt delicioase calde alaturi de un ceai cald cu lamaie sau lapte cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise