Bruschette

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 felii paine
  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,piper
  • oregano
  • ulei
  • felii branza hochland cu smantana
  • cateva felii de sunca

Mod de preparare

Am prajit feliile de paine in aparatul de facut sandwichuri.

Am taiat cubulete mici rosiile, usturoiul, sunca; le-am amestecat. Am condimentat cu sare si piper, ulei.

Pe fiecare felie de paine am pus cate 3 lingurite din compozitia facuta si am pus deasupra cate o felie de branza.

Am adaugat oregano si le-am introdus la cuptor la foc mic pentru 10-12 min pana cand branza s-a topit.

Pentru zilele de post se poate renunta la branza si sunca.

Sunt delicioase calde alaturi de un ceai cald cu lamaie sau lapte cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise