bucatini alla matriciana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lg ulei masline
  • 200g kaizer taiat bucati
  • o ceapa mica
  • 500gbulion
  • sare
  • piper negru
  • 320g bucatini(spagheti)

Mod de preparare

se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mic.se adauga kaizerul si se lasa la rumenit cateva secunde,apoi se da de pe foc si se prajeste ceapa tocata marunt.Se adauga bulionu si se lasa pe foc cca 15min.Se pune kaizerul in sucul de rosii obtinut si se coace pt alte 10min.Se sareaza si se pune piper dupa gust.Se fierbe pasta si se amesteca cu sucul .pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise