Budinca cu peste si broccoli

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -300 gr broccoli
  • -800 gr fileu peste de mare (oricare peste, principalul sa nu aiba oase)
  • -4 oua
  • -150 gr pesmeti din paine de porumb
  • -150 ml lapte
  • -200 gr cascaval sau 150 gr telemea nu foarte sarata
  • -3 fire ceapa verde
  • -patrunjel
  • -piper negru, sare dupa gust
  • -ulei

Mod de preparare

Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :)

Spalam broccoli.

Fileul il spalam si il taiem (inca cat mai este un pic inghetat) cubulete de marime potrivita.

Ungem generos tava cu ulei si punem pestele cu broccoli si le stropim cu un pic de ulei si un praf de sare (foarte putin).

Bagam in cuptorul preincalzit timp de 15 min.

Intre timp pregatim restul in felul urmator: batem ouale, adaugam laptele, cascavalul sau telemeaua data prin razatoare, ceapa verde tocata marunt, patrunjelul, pesmetii, piperul.

Dupa 15 min scoatem tava de la cuptor si turnam peste pește si broccoli amestecul de mai sus.

Dam la cuptor pentru inca 15 min pana se rumeneste frumos.

Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise